Presentem el llibre "La volta dels 25"

El proper dissabte 4 de juny presetnatrem el llibre "La volta dels 25" del periodista Marc Serena. L'acte se celebrarà a la nova cafeteria de la seu d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa (al Portal del Romeu) i comptarà amb l'acompanyament musical del cantautor Pau Nut. El llibre narra el viatge del Marc Serena per 25 països del món, on va entrevistar 25 joves, de 25 anys... quan ell mateix tenia 25 anys. Us hi esperem!


Més informació:
www.lavoltadels25.cat

www.myspace.com/ricardcanals

Preparats per inagurar el nou local

Des d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa ens plau convidar-vos a la fi dels actes del nostre 15è aniversari com a entitat. Un aniversari que vam començar el juliol de l'any passat amb l'encesa de mil torxes a una part de les muralles tortosines i que acabem ara amb la inauguració de la renovació i ampliació de la nostra seu social. Així, us esperem el proper divendres dia 13 de maig a les 20.00 hores al Portal dels Romeus 10 baixos on hi haurà les següents activitats:

- Benvinguda amb un petit recital poètic dels Col·loquis de la Insigne Ciutat de Tortosa a càrrec de Xavier Aragó.
- Breu conferència sobre el patrimoni tortosí a càrrec de Gerard Vergés, escriptor i Creu de Sant Jordi.
- Projecció del vídeo commemoratiu dels 15 anys dels Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa.
- Inauguració de la nova seu a càrrec de Gerard Vergés , la qual comptarà amb serveis de cafeteria, sala polivalent i d'exposicions i despatxos de l'entitat.
- Actuació musical de Jazz del grup David Espinós Trio.
- Piscolabis i fi d'aniversari.

No cal que us digue'm que des de fa mesos esperem amb molta il·lusió aquest acte i ens agradaria poder-lo compartir amb tots vosaltres, després d'un treball intens en els darrers mesos que ens ha de conduir a rellançar la nostra entitat i, sobretot, ens ha de servir per aprofitar i difondre el nostre immens i ric patrimoni històric.