NOVA EXPOSICIÓ "ENCONTRE I MIRADES"

El passat divendres 11 de novembre l'entitat Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa inaugurà una nova exposició titulada "Encontre i Mirades" fruit de la col·laboració d'Obre't'ebre. Esta exposició, que tracta sobre camps de treball  realitzats per jóvens tortosins i d'arreu del continent, és una mostra fotogràfica  de diverses activitats solidàries que realitzen jóvens d'Europa gràcies a les ajudes de la Unió Europea.

Una mostra fotogràfica qualificada "d'exel·lent i de gran qualitat" per part del president dels Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa,  Jordi Jordan, que va voler agrair a l'associació Obre't'ebre. De fet, Jordan va remarcar que els Amics dels Castells estan en continua col·laboració amb les entitats culturals i associatives de Tortosa, donant-los ajuda i suport i pretenen, d'esta forma, acabar "dinamitant-les a elles i al mateix nucli antic de Tortosa aprofitant la seu recentment rehabilitada".

Així, cal recordar que des de la inauguració de les obres de la nova seu social dels Amics dels Castells i Nucli Antic s'hi han celebrat més de trenta activitats, on han participat centenars de persones.

més informació: http://www.obretebre.org/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...