NOVA JUNTA A AMICS DELS CASTELLS I NUCLI ANTIC DE TORTOSA

L’Associació Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa ha celebrat el passat 22 de novembre l’Assemblea Extraordinària per renovar la Junta directiva.


Fruit d’aquesta renovació s’informa que Xavier Rollán, l’actual president d’Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, deixarà el càrrec, tot i que continuarà formant part de la Junta, i donarà pas a Jordi Jordan, el qual va ser elegit com a nou president de l’entitat.


Jordi Jordan ha valorat positivament i ha agraït el treball fet per l’associació i tots els presidents de la mateixa durant els més de 10 anys d’existència de l’entitat. “
Associacions com Amics dels Castells demostren que si la societat tortosina s’uneix pot aconseguir molt, i en aquest cas, cal agrair l’esforç de tants d’anys de feina i lluita per reivindicar la restauració del nucli antic, les muralles i tot el patrimoni arquitectònic de Tortosa” ha remarcat Jordan.

La nova Junta s’ha posat com a objectiu reivindicar encara molt més la recuperació del patrimoni de la ciutat, en especial l’entramat emmurallat i els edificis històrics que hi ha al nucli antic a través de la concreció de plans d’actuació realitzats des de les diferents administracions implicades, tant a nivell local, nacional o estatal. A més, també es vol convertir l’entitat en un centre cultural important i de referència a la ciutat i al conjunt de les Terres de l’Ebre a través d’activitats tradicionals que es venien fent com el concurs de pintura, la diada, sortides, etc però encetant-ne també de noves posant el debat i la reivindicació sobre patrimoni de Tortosa com a primer objectiu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...