AMICS DELS CASTELLS INAUGURA UNA EXPOSICIÓ COL•LECTIVA D’ARTISTES DE RECONEGUT PRESTIGI BASADA EN LA POESIA DE BONÀS

“Identitats postisses” és el nom d’aquesta mostra col•lectiva on participaran artistes amb una llarga trajectòria, fins i tot a nivell internacional, els quals han plasmat amb la seua obra allò que la poesia de Raixid Bonàs els ha inspirat.

L’entitat Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa inaugurà aquest divendres 7 de juny a les 20.30 hores una de les exposicions més ambicioses realitzades per l’entitat fins el moment, la qual acollirà obres d’artistes com Abdellah Ahaddaf, Jaume Amigó, Albert Aragonès, Xano Armenter, Francesc Arumí, Pere Casanoves, Leonardo Escoda, Georg Massanés, Pascal Rennié, David Ribas, August Rossell i Frederic de Saint Pol, els quals provenen del Marroc, Alemanya, França, Espanya i Catalunya, molts dels quals han exposat a nivell internacional. El fil conductor de la mostra seran els versos del poeta local Raixid Bonàs, a partir dels quals, cada artista haurà realitzat entre una o dues obres per plasmar-hi allò que li ha inspirat.

Aquesta exposició és una de les més importants que ha organitzat l’associació cultural Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa i s’emmarca en les activitats periòdiques que es van desenvolupant des de l’entitat per contribuir activament a promoure l'art i la cultura, i a la vegada, dinamitzar la vida del nucli antic de la ciutat, apostant per projectes de qualitat.

La mostra estarà situada a la seu social dels Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, al carrer Portal dels Romeus 10 baixos de Tortosa, i romandrà oberta des del dia 7 al 29 de juny de dilluns a dissabte, de 8.00 a 20.00 hores.

WEBS D’ALGUNS DELS ARTISTES PARTICIPANTS A L’EXPOSICIÓ “IDENTITATS POSTISSES”:

JAUME AMIGÓ http://www.jaumeamigo.com/
XANO ARMENTER http://www.xanoarmenter.info
FRANCESC ARUMI http://francescarumi.com/
PERE CASANOVAS http://www.perecasanovas.com/
GEORG MASSANÉS http://www.terrazaquiosc.org/Georg%2004.htm
PASCAL RENNIE http://www.pascal-rennie.odexpo.com/
 AGUST ROSSELL http://www.augustrosell.cat/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...