La Tortosa de les tres cultures. Acte previ a la Nit de Santa Llúcia.

Aquesta entrada és per comunicar-vos que els Amics dels Castells participarà en els actes previs a la Nit de Santa Llúcia, que organitza Òmnium de les Terres de l’Ebre a Tortosa.


Vam rebre la proposta per part d’Òmnium i no vam dubtar-ho ni un instant. L’activitat que vos presentem està oberta a tota la ciutadania de la ciutat de Tortosa i el territori, a través del seu recorregut  visitarem els llocs on van cohabitar les diferents cultures i ho farem de la mà de Pili Cugat i Hilari Muñoz. A més de comptar amb la col·laboració del restaurant de l’Assoc i del Celler Capçanes.

Visitarem el Call jueu, fruint de la teatrealització de Blanca, la jueva de Tortosa i posteriorment gaudirem d’un recorregut pel passeig de Ronda,  on Hilari Muñoz ens farà un guiatge sobre la moreria (actual barri de Sant Jaume), fins arribar a la zona cristiana per excel·lència de la ciutat: la Catedral. Posteriorment al recorregut cultural, hi podrem degustar vins Kosher del celler Capçades al restaurant l’Assoc.

L’activitat de la Tortosa de les tres cultures, es celebrarà el dia 16 d’octubre i s’iniciarà a les 19:00h sent el punt de trobada la plaça de la Immaculada. El preu de la mateixa i que inclou la degustació de vins és de 10€.

Tanmateix l'acte per mantenir l'ànima del mateix, tindrà places limitades, per aquesta raó us deixem diferents punts de contacte on poder apuntar-se. Ho podeu fer a través del:
  • Telèfon 698 080 050
  • Correu electrònic dels amicsdelscastells@gmail.com
  • A la plaça de la Immaculada, una estona abans de que comenci l'activitat.


Des de la nova junta dels Amics dels Castells us convidem a participar a tota la gent que tingui ganes de conèixer d’una manera interactiva el veïnatge de les diferents cultures fins al segle XV. A més de ser una oportunitat única de redescobrir part del nostre patrimoni d’una manera singular. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...