PRESENTACIÓ DE LA REVISTA n16 AMICS DELS CASTELLS

Benvolguts i benvolgudes,

Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, va tindre el gust de presentar la revista nº16 el passat dia 7 de juliol al COAC-Ebre. De la mà de: 


Gerard Climent García: Historiador i Tresorer d'Amics dels Castells
Antoni López Daufí: Arquitecte i Vocal de Cultura del COAC-Ebre
Irene Prades Ginovart: Directora de la Biblioteca Marcel·lí Domingo
Jordi Costea Balagué: Arquitecte Tècnic i Secretari d'Amcis dels Castells

La revista va ser una de les coses que la nova junta va decidir que calia recuperar, ja que considerem que la mateixa és una eina molt útil de difusió i de promoció del nostre patrimoni tant material com immaterial, a més de didàctica.



La revista, ha estat actualitzada amb una nova imatge i línia editorial. A més de destacar la feina de gran part de la junta, per a que aquesta fos realitzada en un cost zero.

En aquest vintè aniversari, vam creure que el dossier central, fos dedicat a donar veu a diferents persones on a través de la seva perspectiva ens parlessin del patrimoni de la ciutat de l’Ebre. A més la revista inclou altres apartats com: Notes Històriques, Patrimoni, Recerca i Memòria d’activitats de l’entitat.

L’entitat agraeix la participació de tots i totes aquells que han volgut col·laborar en aquest nou número de la revista, i al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya Ebre per cedir-nos el magnífic espai modernista de la Casa Bau, per dur a terme la presentació de la mateixa.






Des d’Amics treballem per poder imprimir aquest número i per aquesta raó estem en contacte amb diferents administracions i empreses. En cas de confirmar-se us ho comunicaríem per a que poguéssiu recollir-ne un exemplar.

Tanmateix passat un temps, la revista es podrà consultar online a l’igual que es pot fer amb els números anteriors publicats per l’entitat al nostre espai ISUU, al  que podeu accedir resseguint el següent enllaç: https://issuu.com/amicsdelscastellstortosa

Esperem que la gaudiu i us agradi.

Amics dels Castells continua treballant per fer de la nostra ciutat un lloc més digne i culte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...