CELEBREM EL PATRIMONI

Benvolguts  i benvolgudes.

Tenim el plaer de convidar-los a la jornada "CELEBREM EL PATRIMONI", la mateixa tindrà lloc el proper dissabte 2 de juny de 2018.


Aquesta jornada coorganitzada amb l'Associació de Veïns del Centre i Nucli Antic, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, Restaurant La Vegueria i Aeris Pixel, té la finalitat de fomentar l'estima envers el paisatge urbà de la ciutat i amb ell, el seu patrimoni. Celebrant l'efemèride dels 750 anys del Pont de Pedra.

Una ruta patrimonial que ens descobrirà racons, topònims i patrimoni de l'eix viari del carrer de la Rosa, carrer de l'Àngel i carrer de Sant Blai, de la mà de l'historiador Hilari Muñoz. Al finalitzar convidarem als assistents a un vermut històric. El punt de trobada serà a la plaça de la Cinta a les 11:30h. 

Per realitzar la visita, no cal reserva i la mateixa és totalment gratuïta. Tanmateix us volem recordar la importància del fet d'associar-se en entitats que treballen pel patrimoni i la cultura de la ciutat, entre tots podem fer de Tortosa una ciutat més digna i respectuosa en el seu patrimoni i el seu passat. Associa't I FES-TE AMIC!

Us esperem!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...