CONVOCATÒRIA DE LA XXII ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA D'AMICS DELS CASTELLS

Benvolguda sòcia, benvolgut soci:

Us comuniquem la data de la propera assemblea general ordinària, que realitzarem el proper divendres 24 de febrer de 2017. Una assemblea de vital importància per continuar donant vida a l’entitat Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa.

Aquest exercici passat, ha estat un gran any per a l’entitat. Amics ha celebrat els seus 20 anys d’existència. Un any ple d’activitats, des de la Junta volem agrair a totes aquelles entitats, empreses i administracions com: els Miquelets de Catalunya, Institut Ramon Muntaner, Conficon, La Jueva de Tortosa, Lo Portal de Tamarit, Casal Tortosí, COAC-Ebre, Universitat Rovira i Virgili, Observatori de l’Ebre, Biblioteca Marcel·lí Domingo, Museu de Tortosa, Arxiu del Baix Ebre, Consell Comarcal del Baix Ebre i Ajuntament de Tortosa, que amb el seu suport i col·laboració hem pogut tirar endavant un total de quinze activitats destinades a posar en valor, recuperar i dinamitzar el patrimoni de la ciutat i el territori, entre totes elles volem destacar la magnífica XXI Diada #20anydAmics de recreació històrica que vam poder gaudir a les Avançades de sant Joan.

Altre aspecte que volem revalorar d’aquest any, és la recuperació de la revista de l’entitat. Una capçalera que havia restat silenciada durant quatre anys, ha estat redimensionada com una eina clau de l’entitat per promoure, reivindicar i divulgar el nostre patrimoni, sols així podrem despertar l’afecte i l’estima envers el mateix. Amb el número 16 de la revista Amics no sols ha canviat la seva edició i maquetació, l’entitat vol situar-la com una publicació de referència al territori i al País sobre patrimoni, art, cultura i història. Aprofitem per informar aquells associats que encara no han passat a recollir-la, que podran fer-ho en data de l’assemblea general.

Tenint com a principal objectiu restablir el contacte amb l’associat i crear connexions amb la ciutadania, us facilitem el nostre correu electrònic amicsdelscastells@gmail.com per a que continuen informant-nos de quelcom que consideren. A més volem destacar, com a través dels nostres perfils a les xarxes socials @amicscastells hem aconseguit més de mil seguidors, aspecte que ens ajuda a difondre la nostra tasca i una comunicació més fluida.

Aprofitem l’avinentesa d’aquesta carta per informar-los de la XXII DIADA “Indústries hidràuliques al voltant de Xerta”: Una Diada que tindrà lloc el 14/05/2017 sent el punt de trobada a les 9:30h a la Plaça Major de Xerta. Amb la mateixa Amics donarà tot el seu suport a les iniciatives impulsades per l’Ajuntament de Xerta, per declarar el Molí de l’Assut i tot el seu contorn en Bé d’Interès Cultural Nacional. Us esperem, serà una jornada on visitarem els diferents molins medievals del municipi, la Hidroelèctrica i el Molí de l’Assut.

A l’assemblea es tractaran temes que afecten a l’entitat de forma directa, per aquets motius i altres que tractarem, com la rebaixa de les quotes anuals per l’exercici 2017, us esperem. Soci i sòcia: VINE I RECULL LA REVISTA!, si encara no la tens!

Cordialment,
Per una ciutat digna i culta.

Adjuntem la convocatòria de la mateixa i l’ordre del dia.


ASSOCIACIÓ AMICS DELS CASTELLS I NUCLI ANTIC DE TORTOSA
Convocatòria assemblea general ordinària

De conformitat amb l’establert al capítol III, article 12 i al capítol V, article 22 dels estatuts de l’entitat, la junta de govern, convoca assemblea general ordinària de l’Associació Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, a celebrar el proper divendres 24 de febrer de 2017, a les 19:00h en primera convocatòria i a les 19:30h en segona convocatòria, a l’edifici denominat “Casal Tortosí”, situat a Tortosa, Plaça Sant Joan.

Amb l’ordre del dia següent:

Aprovació de l’ordre del dia. (Amb inclusió, si procedeix de qualsevol altre punt, a proposta dels socis/es.)
Lectura i aprovació si escau, de l’acta de l’assemblea general anterior.
Aprovació si procedeix de la liquidació de comptes de l’exercici 2016.
Aprovació del pressupost exercici 2017.
Aprovació memòria activitats de l’any 2016.
Presentació i aprovació activitats per a l’any 2017.
Comunicat d’altes i baixes dels socis i les sòcies d’Amics.
Actualització si procedeix de la quota anual.
Ratificació de la Junta de govern.
Precs i preguntes.

Es prega la màxima assistència.

Ramon Ruiz i Fons.
El President.

                
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...