Èxit de la I Jornada Turisme i Patrimoni


Després de la I Jornada Turisme i Patrimoni toca fer repàs. Van assistir quasi 100 persones finalment, tot un èxit d'assistència. Des de l'Associació Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa volem agrair a totes les persones que han fet possible aquest nou projecte, especialment als professors coordinadors, Sra. Núria Gil i Sr. Jordi López, al Campus Terres de l'Ebre de la URV i a l'Ajuntament de Tortosa, la seva participació en aquesta jornada.

Fotos cedides per Carme Pla
La valoració és molt positiva, no només pel que fa a assistència de públic de les quatre comarques de les Terres de l'Ebre, sinó també pel bon ambient i la il·lusió que es respirava en parlar de les enormes possibilitats del turisme cultural. Totes les xerrades foren molt interessants. Per exemple, l'Oficina de patrimoni va despertar molt d'interès, degut a l'exemple que suposa: una veritable xarxa de dades i recerca en patrimoni. És una proposta per tenir en compte a les Terres de l'Ebre...

Esperem que aquesta motivació, unida al rigor tècnic i científic, ens ajudi a lluitar dia a dia per la valorització del nostre patrimoni!


Podeu veure el vídeo-resum de la jornada a TEVEON, també en aquest link.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...