XIII CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE TORTOSA "AMICS DELS CASTELLS I NUCLI ANTIC DE TORTOSA"

L'entitat  "Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa" ha presentat l'edició d'aquest any del Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Tortosa, una de les activitats més importants que organitza l'associació.

Aquesta serà la tretzena edició després de gairebé tres anys sense realitzar-lo per trobar-li una nova reformulació que el faci més àgil i adequat a la situació actual.


Per al president dels Amics dels Castells, Jordi Jordan "hem renovat el concurs adeqüent-lo als temps actuals centrant-nos amb la pintura ràpida, deixant la temàtica lliure, i especialitzant-nos en un monument per a cada edició". D'altra banda,  la quantitat de premis segueix sent elevada tot i la situació, gràcies als col·laboradors que veuen en aquest certamen una oportunitat de promoció de la ciutat, posant en valor els seus actius patrimonials i turístics.

En aquesta ocasió, l'entitat "Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa" vol dedicar el concurs de pintura ràpida de Tortosa a l'edifici del Mercat Central de la ciutat que ha celebrat el seu 125è aniversari, un espai emblemàtic de Tortosa catalogat com a bé artístic d'interès nacional.

L'activitat tindrà lloc el proper 29 de juny de 2013 durant tot el matí fins les 14 hores pels voltants del Mercat Central de Tortosa i el seu interior. Tot seguit, es convidarà als artistes a dinar als establiments col·laboradors del nucli antic de Tortosa al mateix temps que se'ls oferirà una visita guiada gratuïta per diversos espais patrimonials de la ciutat. Segons Jordan "hem d'aprofitar qualsevol activitat per enseyar el què tenim a Tortosa, i si venen uns seixanta pintors de l'Estat, és un bon moment per fer-ho".
L'entrega de premis del concurs es realitzarà el mateix dia a la seu d'Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa (Portal del Romeu 10 baixos) a les 17.30 hores on es podran veure exposades les obres premiades fins el 13 de juliol.  

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comentaris:

Antonio Martinez Vilàs ha dit...


Aixó es lo que falta. Cultura al carrer. Entre la gent.

Antonio Martinez Vilàs ha dit...


Aixó es lo que falta. Cultura al carrer. Entre la gent.

L'EQUIP ha dit...

I els guanyadors, es poden veure?