I FIRA D'ART D'AMICS DELS CASTELLS

Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa informa que des del 25 de març al 4 d’abril l’entitat celebrarà la I Fira d’Art on es podran adquirir obres de pintura amb vistes de Tortosa així com del seu patrimoni històric i artístic. La majoria d’obres provenen dels diferents concursos de pintura que l’entitat ha anat celebrant durant els més de deu anys d’història de l’entitat.

Aquesta Fira té com a principals objectius donar a conèixer el patrimoni tortosí a través de l’art i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància que aquest ha de tenir per a Tortosa a més de consolidar econòmicament l’entitat.

La Fira es durà a terme a la seu de l’entitat situada al carrer Portal del Romeu número 11 del nucli antic de Tortosa. Els horaris d’obertura seran de dilluns a dissabte de 18.30 a 20.30 hores.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.