XIII DIADA AMICS DELS CASTELLS, LA DIADA DEL PACTE PEL PATRIMONI


Aquest matí dia 24 d’abril Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa ha donat a conèixer en roda de premsa la programació de la XIII Diada dels Amics dels Castells, la qual es celebrarà el proper diumenge dia 3 de maig, a partir de les 9.30 hores i fins al mig dia. Jordi Jordan, president de l’entitat ha explicat que “la diada d’enguany té un valor afegit per a la nostra associació perquè després de forçar i aconseguir el Pacte pel Patrimoni pensem que ara Tortosa té un rumb clar en aquest sentit com a mínim durant els propers deu anys”. De fet, Jordan ha afegit que “per això farem un recorregut resseguint diferents indrets que estan inclosos dins del pacte amb la voluntat que la gent conegui el treball que des de l’entitat hem aconseguit”.


Així, la concentració i sortida serà del Portal dels Romeus, passant pel claustre de la Catedral per donar a conèixer l’existència del museu; també recorrerà pel carrer Ciutat i per la ronda del Castell –on es parlarà dels dos projectes (Sant Jaume i barri Castell) que impulsen la Generalitat i l’Ajuntament; pel call jueu; pel balneari d’en Porcà; per la muralla medieval que està restaurant la Generalitat a Remolins i finalment pel Castell de Tenasses. Per acabar, la diada es desplaçarà als Jardins del Príncep on hi haurà un dinar popular.


Precisament, una de les novetats d’enguany, és aquest dinar el qual estarà composat d’aliments provinents del comerç just i de les Terres de l’Ebre, fruit d’un acord en què han arribat Amics dels Castells amb l’entitat TotMón-Comerç Just de Tortosa i l’Escola d’Hosteleria instal·lada a l’institut Joaquim Bau.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comentari:

Jose Luis Garcés de Marcilla Oller. ha dit...

Hola:
Os dixem un enllaç al nostre blog, on em publicat la noticia.
http://comerciojustototmon.blogspot.com/2009/05/tot-mon-y-amics-dels-castells.html