Presentació de les pubilles 2015


El 24 d’agost els Amics dels Castells van fer la presentació les seves pubilles, Sofia Cadenas Valls i Joana Subirats Torres. 


També vam tenir la presència de la pubilla sortint Cinta Viñas Ferrando, que va mostrar el seu agraïment  a l’entitat com a pubilla del 2014. La pubilleta Clara Rollan Angelet va excusar la seva presència.



Com a noves representants dels Amics dels Castells, Sofia i Joana van rebre d’obsequi el llibre “Absències”, del fotògraf Manuel Cohen amb poesia de Carles Duarte i  Montserrat. Compartim amb elles la il·lusió i agraïm el seu interès per representar als Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa en el marc de les Festes de la Cinta d’ aquest any.

Jordi Jordan, que ha estat al capdavant de l’entitat els darrers set anys, va tenir unes paraules d’acomiadament com a president, en nom de les juntes de les que ha format part aquests anys, destacant la feina feta i les fites aconseguides col·lectivament per part de l’associació. El seu suport el donarà d’ara en endavant formant part de la junta com a vocal.



Des d’Amics dels Castells, animem a participar de les Festes de la Cinta amb alegria, cordialitat i respecte, gaudint dels racons de la nostra ciutat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...