ESPAIS DE LA XXI DIADA · ELS MIQUELETS A LES AVANÇADES DE SANT JOAN

XXI DIADA D'AMICS DELS CASTELLS I NUCLI ANTIC DE TORTOSA. 
22 de maig de 2016.


Ubicació de les activitats d’est a oest:

Accés vianants procedents de dins Tortosa i accés al Parador, a través del glacis.

Un cop travessat la murada medieval i al primer fossat s’oferirà la possibilitat de visitar el Centre d’Interpretació de les Avançades, ubicat al polvorí de la primera Avançada. Senyalat amb “i” i color salmó. Romandrà obert com un punt de divulgació turístic i de promoció d’una de les fortificacions modernes més importants d’Europa.

A través del pas nord de la primera Avançada, els participants podran accedir a l’hornabec on es situarà el campament de recreació del SXVIII dels Miquelets de Catalunya. És la zona en color morat amb pictogrames de tendes.

La falsabraga nord o contramuralla nord, s’utilitzarà com a pas, desfilades i recreacions per part de participants com dels Miquelets de Catalunya. Senyalat amb el símbol de pas, color verd.

Al Baluard del Cos de Guardia, amb color groc, es situarà l’espai d’Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, durant tota la jornada. On a traves de les seves revistes i exposicions donaran a conèixer l’activitat de l’entitat durant els 20 anys de vida de la mateixa.

A la zona verda i amb els pictogrames de canons, tindrà lloc l’espai de recreació de batalla i assalt a una avançada, la mateixa correspon a la zona del fossat i revellí de la segona avançada. El mateix revellí i la zona del camí cobert, facilitaran als participants i espectadors, l’observació de la recreació realitzada pels Miquelets de Catalunya.

Entre aquestes dues zones la groga i la verda, Amics dels Castells ubicarà una barra on poder servir begudes i snacks durant la jornada festiva dels 20 anys.

A la zona est, de tot el conjunt de les Avançades, s’ubicarà la zona d’aparcament i l’accés a través de la porta oriental.

Aquest aparcament s’accedeix per la carretera de Sant Josep de la Muntanya. A l’alçada del número 25, cal fer un gir de sentit a l’esquerra i accedir a les Avançades pel Camí del Plataner.



A les 11:00h tindrà lloc al Museu de Tortosa, l'acte de presentació dels Miquelets. Veure els horaris de la XXI DIADA 

Per a més informació podeu contactar a través d' amicsdelscastells@gmail.com 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...