XXIII DIADA AMICS DELS CASTELLS I NUCLI ANTIC DE TORTOSA

SANTA CLARA FEAT SANT COLOR



Aquest any la Diada està destinada a reivindicar els barris del Nucli Antic de Tortosa com espais habitables i llocs vius. Centrant-nos en el barri de Santa Clara.

Una Diada que pretén mitjançant l’art denunciar l’abandonament per part de la societat tortosina d’aquests espais tan singulars i únics de la ciutat de Tortosa. Tres artistes molt vinculats al nostre territori interactuaran en diferents espais del barri, centrant-se en les portes tapiades dels habitatges, un art efímer que desapareixerà en el moment que l’habitatge sigui recuperat. Les intervencions artístiques seran desenvolupades per Mercè Gómez, Àngel Algueró i Hernan en H.

A més la Diada d’aquest any vol facilitar el redescobriment del patrimoni urbà del Barri de Santa Clara de la mà de l’historiador Hilari Muñoz, on a través d’un guiatge s’internarem dins del barri per conèixer llocs tan emblemàtics com el Calvari. Al finalitzar la ruta es convidarà a tots els assistents a un vermut popular.

La XXIII Diada tindrà lloc el dissabte 10 novembre, començant a les 9h del matí les diferents intervencions artístiques a la Pujada de Santa Clara (casa natal d’Agustí Querol), Carrer Nou de Santa Clara i Costa Benàsquer. La ruta patrimonial començarà a les 11 del matí, sent el punt de trobada l’esplanada del convent de Santa Clara.

Tanmateix volem agrair la col·laboració en la XXIII Diada de l’entitat de Veïns de Santa Clara, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tortosa. Amb el patrocini de l’empresa de productes de proximitat Som Natros.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...