A Cel Obert

Un any més, i ja van sis edicions, els dies 4, 5 i 6 d'octubre de 2019, Tortosa va tornar a viure el Festival d'Arts Efímers A Cel Obert. Uns dies on diferents patis del nostre Nucli Antic i del poble de Jesús -amb valor patrimonial per si sols- van acollir diverses manifestacions artístiques, seguint els paràmetres marcats per l'esdeveniment, i enguany el tema era: la passió.

Pati del Palau Montagut amb "Crisàlide".
FONT: AerisPixel
Els patis que acollien mostres d'art eren: el Museu de Tortosa (l'Antic Escorxador), el Palau Montagut, el Palau Episcopal, el Passatge Franquet, el Convent de la Puríssima, el de Sant Joan (l'Escola d'Art) i als Reials Col·legis, Sant Domènec i Sant Jordi (l'Escola Oficial d'Idiomes) i Sant Jaume i Sant Maties (l'Arxiu Històric de les Terres de l'Ebre. I del poble de Jesús: el Claustre de l'edifici de la Immaculada i el Pati de les Carmelites Descalces. 


Pati de Sant Jordi i Sant Domenec amb "Impassium"
FONT: AerisPixel
Pati del Palau Episcopal amb "Fake Nature"
FONT: AerisPixel
Passatge Franquet amb "Baldaquí"
FONT: AerisPixel


La nostra entitat, va col·laborar amb la causa, ja que creiem que és una manera diferent de donar valor als diferents espais que participaven; també, de donar a conèixer millor el nostre Nucli Antic. 

La veritat, feia molt de goig la quantitat de gent que passejava pels nostres carrers. 
Pati de Sant Jaume i Sant Maties amb "Bategant"
FONT: AerisPixel
Pati de Sant Joan amb "Passió"
FONT: AeriPixel




Enhorabona a totes i tots els participants!!
Moltes gràcies a totes i tots els visitants!!
I moltes gràcies i enhorabona a l'organització de A Cel Obert!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...