II FIRA D'ART AMICS DELS CASTELLS




Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa informa que des del 30 de març fins al 5 d’abril, dia de diumenge de Rams, l’entitat celebrarà la II Fira d’Art on es podran adquirir obres de pintura amb vistes de Tortosa així com del seu patrimoni històric i artístic. La majoria d’obres provenen dels diferents concursos de pintura que l’entitat ha anat celebrant durant els catorze anys d’història de l’associació.



Segons Jordi Jordan, president de l’entitat “repetim per segon any aquesta Fira que té com a principals objectius donar a conèixer el patrimoni tortosí a través de l’art i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància que aquest ha de tenir per a Tortosa i a més també serveix per dinamitzar el barri antic a través de la nostra seu social”. Cal recordar que el 2008 la nova Junta d’Amics dels Castells realitzà aquesta fira per primer cop amb un notable èxit ja que es vengueren més d’una desena d’obres.



La Fira es durà a terme a la seu de l’entitat situada al carrer Portal dels Romeus número 10 del nucli antic de Tortosa. Els horaris d’obertura seran de dilluns a diumenge de 18.30 a 20.30 hores.

Tortosa, Terres de l’Ebre, 23 de març de 2009
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...