DISSABTES DELS AMICS, NOU CICLE LÚDIC I CULTURAL AL NUCLI ANTIC

 

Música, dansa, poesia i mímica són les disciplines artítistiques que es podran gaudir a la plaça de l'Olivera tots els dissabtes al vespre-nit gràcies a la iniciativa de l'associació tortosina.


El president de l'entitat, Jordi Jordan, ha presentat aquesta tarda un nou projecte de l'associació anomenat “Los dissabtes dels Amics, temporada d'estiu” amb l'objectiu de dinamitzar el nucli antic de Tortosa. Jordan ha manifestat que “el nostre propòsit és aprofitar el patrimoni que tenim i fer que la gent de Tortosa i els turistes en puguin gaudir al màxim”.És per això que l'entitat ha presentat un seguit d'actuacions que es duran a terme al davant de la seu social de l'entitat tots els dissabtes de juliol, al vespre-nit. Per ordre, les actuacions seran: un concert de la cantautora Montse Castellà, un recital de poesia i concert amb guitarra de Josep Lluís Villa i David Espinós, la Diada dels Amics dels Castells (que es presentarà d'aquí dues setmanes), dansa oriental amb la famosa actuació de la dansa del ventre i , finalment, un espectacle de mímica amb humor a càrrec del clown Santi Minguell. Totes les activitats són gratuïtes, obertes a tot el públic.Jordi Jordan ha recordat que “tenim un potencial que altres ciutats voldrien per poder crèixer econòmicament, però hem de saber-lo vendre i posar en valor; amb aquest cicle d'activitats tant humil volem complementar l'oferta turística de la ciutat, sobretot, la del nucli antic perquè els visitants no marxin amb una visió de deixadesa i abandonament”. Finalment, el president ha agraït la col·laboració de tots els artistes participants, els quals han entès el missatge i benefici social que pot comportar aquest primer cicle d'activitats.


ACTIVITATS, totes a la plaça de la Cinta, davant la seu dels Amics dels Castells i Nucli AnticDissabte 2 de juliol. 21.00 hores. Montse Castellà, cantautora. Música d'aigua i revolució.

Dissabte 9 de juliol.22.00 hores.Josep Villa, David Espinós.Recital de poesia amb concert de guitarra.

Dissabte 16 de juliol.Tarda. XV Diada dels Amics dels Castells (es detallarà properament).

Dissabte 23 de juliol.Laura Meca, dansa oriental. (sopars durant els 4 dies del Renaixement amb la dansa del ventre com espectacle).

Dissabte 30 de juliol, 21.00hores. Nit de clown amb Didac Vilarasau i Jaume Minguell. Amb l'obra "Ni un pèl de llest".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Una bona iniciativa que aplaudeixo