TROBADA D'ART I ARTESANIA MENSUAL DE TORTOSA

Benvolguts,

Ens complau convidar-vos a la Trobada d’Art i Artesania mensual de Tortosa. En aquesta edició que es celebrarà el dia 7 de novembre de 10h a 13h, vora riu entre el pont del Ferrocarril i el Mercat, l’entitat d’Amics dels Castells i Nucli Antic estarà present i participant a la mateixa.

La nostra participació en aquesta trobada, va destinada a la recaptació de fons per l’entitat. Aquets donatius seran destinats al finançament de properes activitats. Les pintures que exposarem a la Trobada d’Art i que estaran a la venda, són en la seva majoria obres premiades als diferents concursos de pintura, que ha realitzat l’Associació en els seus darrers 20 anys. És així com podreu trobar pintures de temàtica tortosina, quedant plasmat el paisatge i el patrimoni de la ciutat.


Aquestes pintures, i segons les bases dels diferents concursos de pintura, són propietat d’Amics dels Castells ja que les mateixes o bé van ser premiades, o bé no van ser recollides en el termini estipulat per les bases del concurs. És així com l’obra passava a ser propietat de l’entitat ja fos una obra premiada o no.

Així doncs quedeu emplaçats a visitar-nos, ja que pensem que serà una bona ocasió per a col·laborar amb l’entitat i de passada conèixer-nos.

Tanmateix, dir-vos que aprofitarem el matí per actualitzar les dades dels socis, ens trobem amb que moltes d’aquestes dades han quedat antiquades i la comunicació amb els 274 socis es fa complexa. Per la qual cosa també us volem dir que si en aquets últims mesos no heu rebut el pagament o notificació de la quota de soci, trucades o correus, ens contacteu a través del mail amicsdelscastells@gmail.com

A més aquelles persones que s’aproximen gaudiran d’un detall, per part de l’associació.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...