VISITA A LA SALA DE RESERVA DEL MUSEU DE TORTOSA

Ahir dissabte 22 de novembre vam poder descobrir la sala de reserva del Museu, en una activitat exclusiva per al socis i sòcies de l'entitat, on la proximitat ens va permetre i establir lligams envers el nostre patrimoni. 




De la mà de Mª José Bel i Eva Castellanos, vam poder entendre les entranyes d'un Museu, la seva gestió i model expositiu. A més de la catalogació i el seu inventari, vam ser conscients de les mesures de conservació que s'aplica a cada una de les peces, tenint en compte la seva tipologia.  









Una sala que es mostra com un veritable tresor, on poder gaudir de peces procedents de diferents col·leccions o donacions i que configuren l'actual fons del Museu de Tortosa. Amb les seves dues funcions diferenciades la de registre i recerca, i l'altra de magatzem.  

Els associats assistents vam poder gaudir d'un matí a les instal·lacions del Museu, podent accedir de forma gratuïta a l'exposició permanent i l'exposició temporal, a més de recollir la nostra revista que ha estat impresa aquests últims dies.  

Volem agrair molt fortament l'assistència dels socis i sòcies que van dedicar aquest matí de dissabte a conèixer el nostre patrimoni i enfortir la nostra entitat, GRÀCIES. Per últim també agrair l'assistència de la Regidora de Cultura, Dolors Queralt, i evidentment al personal del Museu de Tortosa pel seu suport i la seva proximitat amb els visitants.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...