EL CASTELL DE TENASSES_Apadrina un monument


EL CASTELL DE TENASSES
Projecte: Apadrina un monument

Avui dimarts 10 de desembre l’alumnat de 3r de l’Escola Sant Llàtzer, hem tingut la sort de poder visitar el Castell de Tenasses acompanyats de Jordi, Gerard i Gemma, president, tresorer i col·laboradora de l’Associació Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa.




Ens hem pogut adonar de l’estat en què es troba aquest castell, hem pogut descobrir que és el castell més gran de la ciutat de Tortosa, hem pogut veure com les plantes enfiladisses van trencant poc a poc les fantàstiques muralles d’aquest castell i les seves espitlleres, hem pogut passar per dues de les portes d’accés al castell, des de fora hem vist la sala del castell on es guardava la pólvora i ens han fascinat les fantàstiques vistes que hi ha des de dalt d’aquesta fortificació.



Ara que ja el coneixem més i que hem pogut veure amb els nostres propis ulls com està de malalt el castell, tenim feina a fer: donar-lo a conèixer i posar el nostre petit granet de sorra per intentar recuperar-lo i no deixar-lo perdre. Repte que ens havien proposat des de l’entitat Amics dels Castells.


Volem continuar gaudint-lo per molts anys! Acceptem aquest repte i us donem les gràcies per l’estima que teniu pel nostre patrimoni, per haver-nos acompanyat i per tota la feina que feu.




Mestres i alumnes de 3r de l’Escola Sant Llàtzer 
Tortosa, 10 de desembre de 2019

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...