PRESENTACIÓ REVISTA AMICS 2017



Benvolguts i benvolgudes

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació de la revista Amics que tindrà lloc el proper dijous dia 7 de setembre a les 19h als Jardins del Príncep de Tortosa.

Aquest any, la revista ha estat destina en el seu dossier central a l’estudi de les possibilitats de potenciació patrimonial que té el nostre Call, amb la revista volem obrir la porta a una recuperació, i no sols física/material de l’espai urbà, sinó també emocional i intel·lectual d’un espai molt singular de la nostra ciutat, que configura en bona part la nostra identitat com a col·lectiu. A més a la revista es pot trobar l’estudi de la figura de Mestre i Noé en l’apartat de Notes Històriques. El Molí de l’Assut i altres actuacions al voltant del patrimoni tortosí i ebrenc, així com la recerca encetada per Amics com a centre d’estudis envers el Mercat Central de Tortosa.

Una revista que pretén convertir-se en una eina útil per a l’estudi, la divulgació i la promoció del patrimoni i la cultura, ja no sols de la ciutat de Tortosa, sinó també del seu territori i Catalunya. Per aquesta raó, la mateixa ha comptat amb la col·laboració de 33 persones i la representació de 16 entitats, empreses, organismes i institucions d’arreu de Catalunya.

Com a participants de les nostres activitats us animem a associar-se ja que mitjançant l’entitat i l‘associacionisme podrem ser capaços de conservar el patrimoni, matindre’l i revitalitzar-lo. Des de l’entitat entenem i pensem que defendre el patrimoni, és una obligació ètica i moral. Com sabeu la nostra revista és gratuïta pels associats/des i aquest any per als no associats la col·laboració per adquirir-la és de 10€ i la podreu aconseguir en la mateixa presentació. 

Us esperem, un cop finalitzada la presentació podreu recollir l’exemplar de la revista Amics i fer un mos i una copeta al pica-pica que us tenim preparat.

Entre tots aconseguirem un #patrimoniViu 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...